Пішохід помер у лікарні від отриманих травм у ДТП.

Смертельна автопригода сталася учора, 11 вересня, близько 22:30 на автодорозі «Доманово-Ковель-Чернівці-Теребляче».

Водій автомобіля «Audi», 56-річний місцевий житель, рухаючись по вказаній автодорозі, допустив наїзд на пішохода, який знаходився на проїзній частині. Потерпілого, 46-річного жителя села Дитиничі, доставили до лікарні, однак сьогодні, 12 вересня, чоловік від отриманих травм помер у реанімації.

За результатами медичного освідування водій автомобіля був тверезий. Транспортний засіб вилучений та поміщений на штрафмайданчик міста Дубно.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Поліцейські звертаються до учасників дорожнього руху із проханням бути обачними та обережними.

Зокрема, нагадуємо, що пішоходи повинні рухатися по тротуарах і пішохідних доріжках. Якщо вони відсутні — узбіччям чи краєм проїзної частини назустріч руху транспортних засобів.

У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні виділити себе, а за можливості мати на зовнішньому одязі світлоповертаючі елементи, для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху. - повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області. 

Читайте також: У Зеленому Гаю ДТП з постраждалими

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber