Фестиваль "З народної криниці" став справжнім святом для громади. За 10 років свого існування воно добре прижилося серед місцевих жителів та перетворилося на народне

Таким чином, у районі святкують кінець жнив.

Щороку на мистецьку подію з’їжджаються представники усіх громад району, аби продемонструвати свої таланти, звичаї традиції, ремесла та традиційну українську кулінарію.

Традиційно фест розпочався зі святкової ходи сільських, селищної рад району. Переможцями в конкурсі за краще представлення колони стали: 1 місце – Озерянська сільська рада, 2 місце – Вербська сільська рада, 3 місце – Привільненська ОТГ.

Учасникифестивалю мали змогу побувати на різних локаціях. Зокрема, на ремісничій території можна було спробувати себе в ковальстві, соломоплетінні та гончарстві.

Найбільшою стала – гастрономічна галявина. Тут громади представили свої традиційні кулінарні смаколики. Не обійшлося й без параду короваїв та борщу.

Мистецька територія вражала великою кількістю виробів народних умільців, які могли придбати гості свята. Упродовж фестивалю звучали народні композиції у виконанні місцевих аматорських колективів та запрошених гостей

Читайте також: рівненчан запрошують на "Красносільські вітряки"

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber