Протест під підприємством
Сьогодні, 7 вересня, близько сотні людей зібралися на протест під підприємством "Колор С.І.М." у смт Клевань Рівненського району.

Люди вимагають, аби підприємство припинило свою діяльність. Вони кажуть, що місцева влада бездіяльна і нічого не робить, продовжує їм термін роботи.

Пікет у Клевані
Учасники пікету кажуть, що вже задихаються - підприємство постійно викидає в повітря отруйні речовини, діти хворіють і постійно їздять до обласної лікарні. Вони вимагають, аби підприємство припинило свою діяльність. Наразі чекають коментарів керівництва підприємства.

Клевань акція
Пікетувальники озброїлись платами і масками, у такий спосіб вони висловлюють протест про те, що вони задихаються, їм нема чим дихати.

Клевань акція Клевань акція

Вони вимагають скасувати підприємству дозволу на викиди, таким чином воно не зможе працювати. У протилежному випадку, додають, вже звернулися в Генеральну Прокуратуру, до президента і готують позов до суду на підприємство. 

 Засновник Колор СІМ Йово Миканович

Засновник Колор Сім Йово Миканович всі закиди людей відкидає. Каже, у них все у межах норми. Мовляв, на території Клеваня багато підприємств і вони теж забруднюють повітря, але постійно винують "Колор С.І.М". У суді планують доводити свою правоту. До пікетувальників виходити ж не збираються, мовляв, це немає сенсу, розбиратися будуть у суді.

 

До теми: хімічний геноцид: жителі Клеваня б`ють на сполох

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber