Провалля на мості - проблема для Рівного не нова. Та все ж ями на пішохідній частині центрального мосту викликають у місцевих жителів обурення. Наші журналісти вирішили взяти цю ситуацію під свій контроль.

Ще близько року тому рівнянин Сергій Клименко помітив провалля на мості. Все б нічого, якби не одне але.

Я  спочатку не звертав увагу, але останній раз, коли я проходив з своєю знайомою дівчиною, вона чуть не зачепилася і не впала об цю можна сказати не глобальну, але суттєву проблему.

Сергій запевняє, що проблема нагальна, навіть у пересуванні для батьків з дитячими візочками - це перешкода. Тож хлопець одразу звернувся до журналістів, мовляв, без розголосу місцева влада не почує його прохання. У ШЕУ провалля в мості пояснюють його віком.

Ми ж всі старієм. Споруди всі старіють. Ми їх оглядаємо щорічно, але виникають ситуації бачте які - приходиться ремонтувати, - розповів начальник дільниці Рівне нського ШЕУ по санітарному утриманні доріг Петро Бучинський.

Все ж рівняни причину у проваллях вбачають свою, більшість з них додають, що міст потребує ремонту капітального.

Я думаю великий груз їздить по мосту, тому вибоїни десь. Просто "перенапряг" на цьому участку дуже багато машин. Якби менше машин їхали . То я думаю не було б стільки. І фури їздять, слухайте, і вантажівки дуже багато. Я тут в центрі недалеко працюю і за цього отакі вибоїни.

Відремонтувати головну артерію Рівного - міст на вулиці Соборній - працівники ШЕУ обіцяють. Проте точної дати не кажуть, планують до кінця тижня, або вже з понеділка. Ми ж слідкуватимемо за цією ситуацією і надалі.  

Дивіться також: блошиний ринок у Рівному: очікування та реальність

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber