Мешканці будинку, що знаходиться на вулиці Гагаріна 69 скаржаться, що через заіржавілі труби з них тече вода, яка затоплює підвальні приміщення дому. За словами мешканців будинку відповідні інстанції обіцяли замінити водопровідні труби та цього не зробили.

Марія Стецька, мешканка будинку, що знаходиться за адресою Гагаріна 69 скаржиться, що через заіржавілі водопровідні труби підвальні приміщення затоплює водою.

Моя квартира зогнила повністю І до цих пір ніхто нічого не робив труба от в цьому місці, вот там в нас водопроводна, вона зогнила повністю. Потоп, всьо тече, а всьо страдає наш перший тут поверх всі. 

Обслуговує будинок, що на вулиці Гагаріна 69 ТОВ "Рівне Дім Сервіс". Там нам розповіли, що мешканці будинку заборгували кошти перед підприємством.

Ні мешканці, ні активісти не оприділилися з формою управління будинком. З нами теж на послугу управління договір не перезаключили. На сьогоднішній день послуга надається в межах діючого тарифу затвердженого в 16 році. В межах тих коштів надаються послуги з утримання будинку, згідно з договору, який був між ЖКГ і уже ми зараз на сьогоднішній день зобов'язані надавати послуги з утримання так, як ми виграли конкурс. За будинком, так, як і за всіма іншими рахується заборгованість, - говорить директор ТОВ "Рівне Дім Сервіс" Микола Ніколайчук.

Для прояснення ситуації ми звернулися до Рівне нської міської ради. Там ситуацію прокоментували так:

Відповідно до Закону України "Про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку" за стан будинку відповідають мешканці даного будинку - власники квартир, але люди психологічно цього не хочуть розуміти.

Тож поки люди не визначаться з формою управління власного будинку міняти їм труби ніхто не буде. Якщо звісно мешканці багатоповерхівки не скинуться власними грошима.  

Дивіться ще: блошиний ринок у Рівному очікування та реальність

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber