Оцінки для лікарів. У Рівненському Центрі ПМСД "Північний" запровадили програму завдяки якій кожен пацієнт може поставити оцінку або ж написати скаргу чи позитивний відгук про свого сімейного лікаря. Поки що система працює у тестовому режимі. Для того, щоб скористатися нею потрібен смартфон, який розпізнає QR-коди.

У центрі ПМСД "Північний" ставлять оцінки лікарям самі ж пацієнти. Для цього люди за допомогою смартфонів сканують QR-коди, які розташовані біля кожного кабінету сімейного лікаря.

Після сканування відбувається автоматичний перехід на сайт revision. Пацієнт вписує своє ім'я, номер телефону та електронну пошту. А далі ставить оцінку своєму лікарю, або ж пише відгук чи скаргу.

На сьогоднішній момент ми тестуємо тільки амбулаторію №1, №2, які знаходяться за адресою Фабрична, 10. Програма спрямована на проведення оцінки і рейтингового оцінювання лікарів, який буде в подальшому впливати на доплати до заробітної плати, - розповідає керівник Центру ПМСД "Північний" Андрій Пароля.

Скарги та інші відгуки про лікаря братимуться до уваги адміністрацією медичного закладу.

Дуже цікавить думка пацієнтів. Тому що ми з ними працюємо. Треба зрозуміти, який підхід до пацієнта, ну але програма має такий двозначний кінець. Люди, які приходять в лікарню, вони перш за все не тільки хворі, вони й інколи можуть бути стурбовані і це може теж відзначитися на певному рейтингу в цій програмі , - каже сімейний лікар Віталій Яценя.

Поки що програма в тестовому режимі. Не всі пацієнти про неї знають.

Важливо, щоб інші люди теж знали, що це хороший лікар, або не дуже хороший.

Якщо смартфон не підтримує функцію розпізнавання штрих-кодів та qr-кодів, тоді можна завантажити безкоштовну програму, яка це робить. Поки що Центр ПМСД "Північний" єдиний медичний заклад у Рівному, у якому діє така програма.  

Читайте ще: сироватку проти дифтерії отримала Рівне нська область

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber