Сто тридцять п’ять поліцейських, в тому числі і бійці спецпідрозділу КОРД, упродовж 27-29 серпня відпрацьовували оперативне реагування і тактику дій у разі терористичної загрози та надзвичайних ситуацій.

Тактико-спеціальні антитерористичні навчання у Рівне нському районі проводила Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Рівне нській області. Участь у них взяли також не лише підрозділи СБУ України, а й військовослужбовці Нацгвардії, Збройних Сил, прикордонники, рятувальники та представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Аналогічні спільні навчання на території Рівне нської області уже проводилися минулого року у Сарнах. Головна їх мета — підвищення рівня міжвідомчої взаємодії для попередження можливих терористичних та диверсійних загроз на об’єктах підвищеної небезпеки регіону.

Учасники поетапно відпрацювали алгоритм спільних дій з виявлення та знешкодження умовної терористичної диверсійної групи, а також локалізації можливих наслідків її діяльності.

За результатами відпрацювань усі учасники показали належний рівень підготовки та координації дій.

Читайте також: допоможіть розшукати безвісти зниклих жителів Рівне нщини

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber