Без суконь складно уявити сучасний гардероб! Їх люблять за універсальність і жіночність, а також самостійність. З їх допомогою навіть в погану осінню погоду кожна з нас може виглядати на 100%!

Осінні сукні – 2019

Буржуазний стиль повертає в моду і відповідні сукні, в міру суворі і стримані. Від них віє настроєм 1970-х і позачасовою елегантністю, але нудними їх при цьому назвати не можна!

Шкіра


Сукні зі шкіри - це не тільки зухвале міні з великою кількістю металевої фурнітури, а й романтичні волани, і рукава-буфи, і елегантні фасони, і скромна довжина.

Клітка задає тон всьому! 

У моді не тільки пальто та спідниці в клітку, а й сукні. У 2019 модні сукні в клітку всюди: від червоних доріжок світових кінофестивалів до офісів і вечірок.Секрет успіху принта простий і складний одночасно, він криється в його виразності, яка в цьому сезоні підкреслена несподіваними поєднаннями кольорів і відтінків. Пройти повз такого модного спокуси просто неможливо, залишається лише з'ясувати деталі модного тренду.

І знову банти!

Дизайнери Marchesa, Celine і Badgley Mischka розмістили банти і бантики самого різного розміру в якості декору на ліфі суконь, на талії (в основному у вигляді пояса) або на плечі, зав'язавши «на бантик» шарф-комір.

Плісировані сукні

Плісировані сукні в осінніх колекціях 2019 року виглядають не тільки романтично і жіночно, але і оригінально, і святково. Вибирай однотонні, або з модним принтом у вигляді клітки, або з квітковим візерунком. Немає нічого незвичайного, якщо поділ осінньої сукні буде з косим зрізом або сукня буде з одним довгим рукавом. Цієї осені асиметрія буде присутня скрізь: у крої, вирізах, в комбінуванні тканин і декорі.

А ще в моді жіночність

Так що звертай увагу на сукні з такими елементами, як волани і оборки. Здається, що дівчина в воланами пурхає, як метелик. Від цього образ виходить дуже легким і повітряним. Також відмінно буде виглядати квітковий принт.