фото ілюстративне
У Рівному притягнули до адміністративної відповідальності посадовця, за те що той не повідомив про зміни у майновому стані.

Суд визнав винною посадову особу Головного управління Національної поліції в Рівне нській області у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 2 ст. 172-6 КУпАП, тобто порушення вимог фінансового контролю.

Прокурори довели, що посадовець, будучи суб’єктом декларування відповідно до вимог Закону України "Про запобігання корупції", не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни в майновому стані, що відбулися в нього у зв’язку з придбанням житла, а відтак вчинив правопорушення, за яке передбачена адміністративна відповідальність.

Читайте також: Допоможіть розшукати безвісти зниклих жителів Рівне нщини

Розглянувши матеріали справи, Рівне нський міський суд наклав на особу адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 1700 гривень. 

Не погодившись з постановою суду особа, яку притягнуто до адміністративної відповідальності, оскаржила її до Рівне нського апеляційного суду. За результатами апеляційного перегляду справи, апеляційну скаргу правопорушника залишено без задоволення, а постанову суду першої інстанції без змін.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber