Кубок України з футболу до Рівного не приїде. Принаймні цього сезону. Адже рівненський "Верес" поступився львівському "Руху". У непростому поєдинку червоно-чорні не змогли дожати свого суперника. Про перепетії поєдинку далі у сюжеті.

Першоліговий львівський "Рух" приїхав до Млинова у статусі фаворита Кубкового протистояння. Команда вже цього сезону бореться за вихід до Премєр-ліги. Родзинкою цього поєдинку було і те що "Рух" - колишня команда головного тренера рівнян - Юрія Вірта та нинішній клуб Ігоря Дедишина, який свого часу працював на посаді гендиректора "Вереса". Гра розпочалася для рівнян, які через травми Тимофієнка, Микитина, Іваночка та Сада залишилися із зовсім обмеженою можливістю для кадрової ротації - зовсім невдало. Спершу "рухівець" Даниїл Кондраков дальнім ударом змусив капітулювати Максима Бабійчука.

А потім Богдан Бойчук позиційно обіграв захисника "червоно-чорних" Олександра Дударенка і класно знайшов передачею Юрія Климчука, який не промахнувся - 0:2.

Читайте також: Рівне нський "Верес" припинив боротьбу за Кубок України 

Після пропущених голів рівняни зуміли знайти в собі сили і перехопити ініціативу. Після подачі кутового Євгеном Морозенком і боротьби у штрафному майданчику гостей арбітр матчу Анастасія Романюк призначила пенальті у ворота "Руха" за гру рукою. Юрій Соломка точно пробив із "точки".

У другому таймі рівняни повністю контролювали ситуацію на полі, проте забити у ворота львів'ян не змогли хоча і мали для цього декілька можливостей. Далі боротьбу за Кубок України продовжить "Рух".

"Емоційно грає команда, емоційно підтримують вболівальники, ви кажете нас придавили наприкінці, а я завжди кажу що ростановку сил на футбольному полі визначає рахунок на табло. От заключний рахунок на табло сьогодні показав хто переможець", - говорить головний тренер ФК "Рух" "

Тренер "Вереса" Юрій Вірт грою залишився задоволений, каже подякував після гри у роздягальні кожному футболісту.

Наступну гру рівняни проведуть у Києві. Суперником "червоно-чорних" буде друга команда "Оболонь-Бровар".

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber