Традиційний парад дитячих візочків відбувся у Рівному. Захід організували на День міста. Один із основних конкурсів, який мали підготувати учасники - це цікавий образ дитячого візочка.

Енштейн, божевільний професор та хімічна міні-лабораторія. Це сім'я Гізун із Рівного. Участь у конкурсі беруть усією родиною. Долучили навіть маленьку племінницю. Працювали не лише над образом візочка, а й над своїми перевтіленнями.

Ми взагалі креативна сім'я. Ми беремо участь в конкурсі неодноразово. Коли у нас народився ось цей маленький експериментатор, ми брали участь коли йому було півтора року, потім два з половиною. Тоді ми були команда юний хімік і у нас були невдалі шалені експерименти. Ось вони і продовжилися зараз, коли в нас народилася ще одна донечка, яка теж експериментує завжди і у всьому. Тому дуже важко нам зберегти усі ці елементи, - учасник параду дитячих візочків Василь Гізун.

"Шалений експеримент. Продовження". Із такою назвою цьогоріч сім'я Гізунів вкотре бере участь у змаганнях. Кажуть: попри те, що елементи із лабораторії вберегти важко, щоразу намагаються вигадати щось новеньке, однак не менш цікаве.

Секретів хімічних ми не можемо зараз видавати. Єдине, що скажу - це народження нового життя. Ось, попробуйте, народження нового життя антистрес. Ось тут такі кристали, при певній реакції вони вибухають.

Вперше у Рівному парад дитячих візочків провели у 2011 році. Тоді ж у конкурсі зголосилося взяти участь 36 команд. Цьогоріч охочих виявилося значно менше.

Проводимо в 9 раз і швидше за все в останній, напевно, що ми 10 не дочекаємося, тому що з кожним роком все менше і менше учасників. В цьому році зареєструвалося тільки 3. Насправді дуже шкода, тому що ми хочемо, аби люди активніше займалися сім'ями, займались вихованням дитини, повертати якісь сімейні цінності, - говорить організатор заходу.

У результаті, перемогу у конкурсі здобула шалена сімейка юних хіміків. Вони, єдині із усіх, хто у прямому сенсі доїхав до місця проведення конкурсу. Також до заходу залучили і перехожих рівнян, які мають діток.

Це цікаво, це весело і для дітей це в першу чергу цікаво, - говорить Ліля Мартинчук.

У результаті подарунки від організаторів та хороший настрій отримали усі учасники параду дитячих візочків.  

До теми: у Рівному проходить парад дитячих візочків (ФОТО)

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber