фото ілюстративне
Поліцейські забезпечуватимуть публічну безпеку та порядок під час масових заходів, які відбудуться з нагоди Дня Незалежності України.

Як повідомляють правоохоронці, 24 серпня на території області на охорону правопорядку буде залучено 233 працівники поліції, 34 військовослужбовці Нацгвардії та члени громадських формувань.

Крім того, ситуаційний центр обласного управління поліції координуватиме взаємодію усіх служб, зокрема у разі виникнення позаштатних чи надзвичайних ситуацій.

Разом з тим, у період проведення в країні заходів з нагоди 28-ї річниці незалежності України підрозділи ДСНС також перейшли на посилений режим несення служби. У цей період здійснюється посилений моніторинг техногенної та пожежної безпеки у межах зон відповідальності. 

Читайте також: Допоможіть розшукати жителя Демидівщини 

Окрім того, під час святкування Дня міста Рівного 25 серпня до забезпечення публічної безпеки та порядку додатково задіюватимуться 67 поліцейських, 34 нацгвардійці і 44 члени громадських формувань. 

Правоохоронці звертаються до громадян із проханням не забувати про загальноприйняті норми поведінки, дотримуватися правил дорожнього руху та безпеки під час відпочинку біля водойм, у лісових масивах тощо, не порушувати публічний порядок. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber