В драматичному матчі на стадіоні "Колос" у Млинові "червоно-чорні" на останніх хвилинах вирвали перемогу у Тернопільської "Ниви".

Матч попереднього раунду розіграшку кубку України з футболу рівняни розпочали з активних атак. Хоча до небезпечних моментів справа не доходила. До 17 -ої хвилини. Поки Антон Яременко не отримав передачу обличчям від партнера та сильно пробив у дальній кут без шансів для голкіпера гостей.

Проте аби відігратися гостям знадобилося рівно три хвилини. Гравець "Ниви" Андрій Скакун скористався помилкою голкіпера рівнян і забив у порожні ворота.

Читайте також: рівненський спідвеїст потрапив до лікарні

До закінчення першого тайму команди обмінялися небезпечними моментами. Спочатку форвард гостей Андрій Різник виходив фактично один на один з голкіпером "червоно-чорних" проте його удар Ігор Фіяло потягнув. У аналогічній ситуації також вихід віч-на-віч у протилежні ворота не реалізував гравець "Вереса" Віталій Микитин. У другому таймі рівняни повністю контролювали гру. Проте до надто небезпечних моментів не доходило. Аж поки на полі не з'явився Ігор Солдат. Спочатку він не реалізував свій момент пробиваючи повз голкіпера гостей м'яч фактично з лінії воріт виніс захисник. Проте вже у доданий час до другого тайму. Солдат відгукнувся на флангову передачу і вивів рівнян у наступний раунд розіграшу Кубку України.

Головний тренер гостей Василь Малик каже, перед його командою стояло завдання пройти як найдалі в Кубку України проте "Верес" не дав це зробити.

У наступному раунді розіграшу Кубку України з футболу "Верес" зустрінеться з першоліговим львівським "Рухом". Гра запланована на вівторок 27 серпня і має відбутися у Млинові.
 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber