"Медичний пікнік у Рівному" – це проект, який направлений на популяризацію та збереження здоров’я у неформальному спілкуванні.

25 серпня з 11:00 до 16:00 год. у парку ім. Т.Шевченка, у Рівному вдруге проводитиметься "Медичний пікнік".

Жителі та гості міста матимуть змогу в нестандартній формі поспілкуватись з лікарями міста, дізнатись про профілактику хвороб та як зберегти здоров"я.

Також на заході можна буде отримати консультації лікарів-спеціалістів, пройти обстеження на соціально-небезпечні недуги (ВІЛ/СНІД), перевірити гостроту зору, та провести обстеження на визначення рівня глюкози крові (за умови, що не снідали), провести обстеження на вірусні гепатити.

Читайте ще: рівнян запрошують долучитися до Всеукраїнської акції

Дорослих та дітей навчатимуть домедичній допомозі та розкажуьб як правильно "зібрати" автомобільну аптечку, яка в разі потреби, стане "найпершим помічником".

Крім того, дорослих та малечу навчать доглядати за ротовою порожниною та найважливіше – не боятись візиту до стоматолога.

Усі, хто завітає на захід, матимуть змогу виміряти артеріальний тиск та дізнатись чому він має властивість підвищуватись чи знижуватись, як запобігти розвитку інсульту та інфаркту. Та як впливають, навіть легкі, фізичні навантаження (ходьба, пробіжки, тощо) на організм людини.

Орагнізатори заходу розкажуть рівнянам про вакцинацію. Про те, чи можна при хронічних недугах проводити щеплення, якими вакцинами можна проводити щеплення одночасно чи все ж таки потрібна між ними "перерва".  Та багато іншого. 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber