Більшість пар рано чи пізно стикаються з тим, що їх сексуальне життя стає прісним, а звичні сценарії постільних ігор набридають.

Що купити в магазині для дорослих, щоб привнести свіжі емоції в ваш секс?

Вакуумний стимулятор клітора

Винайдена однією німецькою компанією технологія вакуумної стимуляції клітора доводить до швидкого і яскравого оргазму переважна більшість дівчат (а багато хто з них вперше отримують з цими девайсами мультиоргазм). Стильні та компактні вакуумні стимулятори клітора пару років назад зробили справжній переворот на ринку секс-товарів для жінок, витіснивши з тумбочок «масажери з порно» У чому краса цих вібраторів? Виробники кажуть, що ефект нагадує талановитий кунілінгус, але насправді схожість умовно. Для того щоб зрозуміти, що це таке, потрібно спробувати. Вакуумний стимулятор клітора підійде не тільки для мастурбації, але і для використання під час сексу з партнером. Для багатьох дівчат поєднання вагінального проникнення і ласк клітора - це найкоротша дорога до оргазму.

Мастурбатор 

Абсолютно невинного вигляду девайс навряд чи налякає навіть самого консервативного хлопця. Відмінний спосіб розбавити одноманітну чоловічу мастурбацію або додати емоцій в секс. Один з варіантів для дівчини здивувати партнера - зав'язати йому очі і використовувати яйце за призначенням. Якщо чоловік до цього не пробував нічого подібного, враження можуть бути дуже сильні. За відгуками покупців, відчуття від яйця незвичайні і не схожі ні на мануальні ласки, ні на оральний і вагінальний секс. Мастурбатор вважається одноразовим, але насправді витримує неодноразові застосування. Секрет в тому, щоб добре мити і висушувати його після кожного використання.

Масажне масло / свічки 

Еротичний масаж - це історія для пар, які хочуть заново познайомитися з тілом партнера і урізноманітнити свої відчуття. Масаж може стати прекрасною прелюдією, але не менш гарний і сам по собі.
На допомогу партнерам тут приходять масла і свічки, які роблять процес комфортніше і еротичним. Якщо з маслом все в цілому зрозуміло, то зі свічкою справи йдуть трохи цікавіше. Вона горить так само, як звичайна, потім ви її задуває, проливаєте віск в долоні і розтираєте його. Виходить ... масло! Віск масажною свічки теплий, але не обпалює. Плюс ці свічки зазвичай дуже приємно пахнуть, що допомагає створити розслаблену атмосферу в спальні.

Збуджуючі мастила

Цікавий варіант для пар, які разом довгий час і тільки починають відкривати для себе чудовий новий світ секс-товарів. Якщо вібратор для вас поки занадто радикальне рішення, почніть з них!

Головне, що потрібно знати про подібні штуки: мастило не замінить збудження в голові. Її завдання - трошки допомогти вам, посилити відчуття, але не перетворити небажаний секс в бажаний.

Збуджуючі мастила розрізняються за типом впливу і нанесення:

  • кліторальні гелі зазвичай випускаються в міні-форматах (15-30 мл) і наносяться на клітор за пару хвилин до сексу (досить пари крапель). Про початок дії засобу ви дізнаєтеся по відчуттю поколює, холодить (або приємного легкого печіння - залежить від ефекту гелю). Ці штуки досить потужні і коштують недешево.
  • лубриканти з зігріваючим ефектом. Пожежі тут чекати не варто, але посилення природної лубрикації і приємного відчуття тепла - цілком.

Тіклери

Спробуйте поводити тіклером по внутрішнім згинам ліктів, за вухами, в районі пахв - і побачите, як відгукується тіло партнера.

Вибираючи щекоталки, майте на увазі, що пухові тіклери трохи м'якше і невагомі, ніж пір'яні. Сценарій можна доповнювати обмеженням рухливості, використанням вібратора, анальних бус і всього, на що вистачить вашої фантазії. Головне - не забудьте заручитися згодою партнера до початку гри.

Анальна пробка 

Багато хто не любить анальний секс з-за складного процесу підготовки та можливих хворобливих відчуттів.

Однак є багато видів стимуляції ануса за допомогою секс-іграшок, що не доставлять дискомфорту і привнесуть у ваше інтимне життя класні відчуття. Один з класичних девайсів - це анальна пробка. Щоб вибрати першу пробку, керуйтеся простими правилами:

  • у неї повинен бути хороший стоппер, щоб іграшка не провалилася;
  • для початку краще вибирати невеликий обсяг (три-чотири сантиметри буде цілком достатньо);
  • віддавайте перевагу безпечним матеріалами - склу, металу і силікону;
  • якщо купуєте силіконову пробку, рекомендується придбати до неї клинер для іграшок, так як силікон добре вбирає запахи. Скло і метал можна мити під теплою водою з милом.

Парний вібратор

Для парного використання можна адаптувати практично будь-яку іграшку, але якщо вам хочеться стимуляції обох партнерів прямо під час сексу, зверніть увагу на вібратори- «дужки». Іграшка має два «відростка», один з яких використовується для клітора дівчини, а другий поміщається в піхву одночасно з пенісом партнера. В результаті під час сексу додаткову стимуляцію отримують обидва учасники, що значно посилює відчуття і допомагає одночасно досягти оргазму.

Вібратори-дужки підходять не кожній парі: наприклад, якщо у чоловіка значні розміри, а у партнерки - навпаки, швидше за все, додатковий елемент в піхву доставить незручності. Ці іграшки задумані швидше для повільного чуттєвого сексу, ніж для активного, з частою зміною поз.