Встановити світлофор на перетині вулиць Петра Могили і Соборної - з таким проханням рівняни зверталися до місцевої влади До того ж неодноразово. Люди скаржаться, що через інтенсивний рух на вулиці - водії не пропускають пішоходів, натомість останні переходять дорогу раптово і не виважено.

Це пішохідний перехід на перетині вулиць Петра Могили та Соборній. На ньому постійно жвавий рух машин і громадського транспорту. Водії запевняють, що світлофор тут потрібен. Тоді комунальники, як кажуть у народі, "вб'ють двох зайців": і затори зменшать, і врегулюють рух.

Я вважаю, що світлофор в цьому районі потрібен, - говорить рівнянин.

З тим, що тут потрібно поставити світлофор погоджуються і пішоходи. Бо ж через інтенсивний рух, на цьому місці вкрай небезпечно переходити дорогу.

Звичайно потрібно, а щоб видно було все, дивіться! Он бачите машини їдуть? Як люди мають перейти?

Ще півроку тому небайдужий рівнян звернувся до місцевої влади з петицією про встановлення світлофора на перехресті вулиць Петра Могили і Соборній. Депутати пропозицію розглянули і відповідь на прохання дали:

Повідомляємо, що на даний час розроблена проектно-кошторисна документація на встановлення світлофору на перехресті вулиць Соборна-Петра Могили. Роботи по влаштуванню світлофорного об'єкта будуть виконуватися за умови виділення бюджетних коштів.

Крім цього рівнянка Оксана Пікарська подала проект на громадський бюджет Рівного на суму один мільйон гривень. Та цих грошей може бути замало, запевняють в управлінні ЖКГ.

В минулому році на той час при минулорічних цінах загальна кошторисна вартість складала 1 027000-1050000 грн... тому це реально, - говорить заступник начальника управління ЖКГ Володимир Лапюк.

В Управлінні ЖКГ, додають, що встановити світлофор поки не можуть, бо фінансування нема.  

Читайте також: у Рівному перекриють рух транспорту

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber