Фото з сайту www.rvosvita.org.ua
Двоє вчителів із Рівненщини увійшли до ТОП-55 найкращих.

 Премія Global Teacher Prize Ukraine, яку отримують найкращі вчителі України, відібрала 55 найкращих педагогів у 2019 році.

Двоє найкреативніших вчителів Рівне нщини увійшли у ТОП, це –Світлана Гасяк, учитель французької мови Млинівської гуманітарної гімназії та Юлія Плющ, учитель початкових класів Костопільського НВК «ЗОШ І ст.гімназія ім. Т.Шевченка»

 
 Цей конкурс в Україні діє третій рік. Минулого року я пробувала, подавала заявку на участь у ньому. Великого значення я цьому не надала. Заповнила анкету і все. Коли тоді оголошували ТОП – 50, мені прийшов лист – подяка. Цього року я вирішила, що участь брати не буду. Влітку мені прийшов лист, що мене хтось номінував. Хто це був, я не знаю. Мені прислали схожу анкету. Цього разу я відповідальніше до цього поставилась. Заповнювала її напевно більше тижня тому, що питання там досить складні і відповідь на кожне з цих питань включала в себе тисячу слів. Крім того, треба були активні посилання на підтвердження моїх слів і фотографії. Коли вчителів, які потрапили до переліку оголошували, то я свого прізвища не почула.Проте, мені почали дзвонити і писати з вітаннями. Мене переповнюють відчуття радості та одночасно тривоги. -  розповіла кореспонденту Рівне 1, Юлія Плющ.
 
 
Нагадаємо, Global Teacher Prize це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні.
 
 
Імена ТОП-10 вчителів назвуть 31 серпня.Переможець отримає 250 тисяч гривень, поїздку до Дубая та участь у світовому Global Education and Skills Forum.
 
За матеріалами прес служби Управління освіти і науки Рівне нщини.
 
 
 
Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber