Поліцейські Рівненського відділу поліції розшукують жителів обласного центру, які ухиляються від органів слідства та суду.

Красильников Олександр В’ячеславович, 1977 р.н., уродженець та житель села Моквин Березнівського району, засуджений за вчинення злочину, передбаченого за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Лобчук Максим Михайлович, 1990р.н., уродженець та житель міста Рівне , підозрюваний у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Матвеюк Володимир Юрійович, 1997 р.н., уродженець та житель Рівного, який підозрюється у вчинені злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка), ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Московець Дмитро Валерійович, 1986 р.н., уродженець та житель міста Рівне , який обвинувачується у вчинені злочину, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Симака Сергій Олександрович, 1982 р.н., уродженець міста Чернівці, житель міста Вараш. Чоловік розшукується як особа, що ухиляється від сплати аліментів.

Правоохоронці звертаються до громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо зниклих, повідомляти за номерами телефонів: 067-951-67-58 або 102.

Читайте також: допоможіть рівненським правоохоронцям знайти злочинців

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber