Малюк богатир народився у рівненському пологовому будинку. Вага хлопчика 5 кілограмів 150 грамів. Ріст 60 сантиметрів. У мами це третя дитина. І народила вона її на 37 тижні вагітності природним шляхом. Каже, не очікувала, що син народиться таким великим. Пологи пройшли добре. Хлопчик здоровий. Медики називають діток з вагою більше 5 кілограмів - велетнями.

Свої перші звуки вже видає новонароджений малюк богатир. На світ він з'явився 13 серпня з вагою 5 кілограмів 150 грамів.

Хлопчик народився у 5.46, через дві години його зважили і це був шок для всіх хто був у родзалі.

Ілоні Мороз 28 років. Проживає у Рівне нському районі. У неї це треті пологи. Має доньку та сина відповідно 6 та 4 років. Каже, старші діти теж народились з вагою більше 4 кілограмів. Але найменший син їх перевершив.

Мабуть все таки генетика. Бо я їла так як і всі вагітні, але от виростила такого богатиря.

Лікар Валерій Нобіс приймав пологи. Каже, хвилювався адже медики знали, що дитина буде велика.

Дякувати Богу все пройшло успішно, ми проводили моніторний контроль дитини у пологах безперервно і нам вдалось народити таку гігантську дитину бо є такий діагноз гігантська дитина - природним шляхом.

І додає це восьма народжена велика дитина у рівненському пологовому будинку від початку року. Четверо малюків з'явились природнім шляхом, а стільки ж внаслідок кесарського розтину.

До теми: у рівненському пологовому народився богатир

Молока у породілі вистачає. Сумішшю не догодовує. Характер сина, мама ще до кінця не зрозуміла. Каже поки малюк веде себе спокійно. Ім'я маленькому богатиреві ще не підібрали. Думають разом з чоловіком. Жінка зізнається, чекала доньку, а народився ще один синочок. Але тепер не може ним натішитись. І не дочекається коли познайомить з старшим братиком та сестричкою.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber