Рівненський "Верес" здобув другу перемогу поспіль. Перший матч нового сезону на домашньому стадіоні у Млинові зібрав майже аншлаг. Як це було далі у сюжеті.

Суперником рівнян у першому домашньому матчі нового сезону стала "Чайка" із Петропавлівської Борщагівки Київської області. Команда, яка минулого сезону у статусі абсолютного дебютанта змагань ПФЛ зіпсувала "червоно-чорним" чимало нервових клітин. Сьогоднішній поєдинок вийшов - теж не з простих. Хоча, розпочиналася у зовсім іншому ключі. Рівняни з перших секунд заволоділи м'ячем. А разом з тим і територіальною перевагою. Упродовж першого тайму гості думали виключно про оборону, лише зрідка турбуючи редути "червоно-чорних" у контратаках. Натомість, біля воріт голкіпера "Чайки" було гаряче. Вже на восьмій хвилині гри реакцію голкіпера "Чайки" перевірив Валерій Кучеров. За хвилину міг оформити свій другий асист Валерій Сад. Після його передачі від кутового прапорця ворота гостей розстрілював Сергій Петько - над рамкою.

Читайте ще: здолбунівські юні баскетболістки готуються до нового сезону

Згодом класний удар з розвороту виконував сам Валерій Сад - знову неточно. А найбільш реальний гольовий момент втратив Михайло Шестаков опинився тет-а-тет із голкіпером, але пробив з близької відстані просто у воротаря. У другому таймі гра пішла за аналогічним сценарієм. Максим Бабійчук врятував після контратаки та удару у ближній кут від Олексія Мілютіна. Біля протилежних воріт "Верес" продовжував тиснути значно активніше і зрештою досяг свого. Валерій Сад, вицілив момент і вирізав шикарну передачу у центр штрафного майданчика. А там Дмитро Ховбоша виконав ідеальний удар головою - 1:0.

Після забитого м'яча, як і у Хмельницькому, "Верес" збавив оберти. І замість довести гру до впевненої перемоги - рівняни могли пропустити. Сергій Пономаренко опинився сам перед воротами рівнян, але його удар ногою зумів парирувати Максим Бабійчук. У підсумку рівняни таки втримали переможний рахунок 1:0.

Головний тренер "Вереса" Юрій Вірт каже, головне що здобули результат.

Наступну гру рівняни зіграють у Вінниці проти місцевої "Ниви". Матч запланований на п'ятницю 16-го серпня. 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber