Не всі люблять витрачати час і гроші на заняття в спортзалі і вибирають більш доступний спосіб привести своє тіло в форму - за допомогою йоги. Йога допомагає розвинути гнучкість і скорегувати фігуру в короткий термін за допомогою растяжки. Навіть якщо гнучкістю ти не відрізняєшся, то все одно зможеш зробити корисні вправи для новачків під назвою «Агасекі».

Ця вправа допомагає підготувати нетреноване тіло до більш інтенсивного навантаження. Виконуючи «Агасекі» регулярно, ти зможеш не тільки схуднути в області стегон і живота, а й станеш більш гнучкою. Навіть якщо ти дуже лінива, знайди 3 хвилини на вправу для красивого тіла. Вправа виконується на голодний шлунок.

Вправа «АГАСЕКІ» 

1.Ляж на підлогу, розслабся. Налаштуйся на розтягнення 30 секунд.

2.Поднімі ноги вгору, склади їх, як жаба: з'єднай руками підошви обох ніг. 

Ти відчуєш, як напружилися м'язи живота, задня і внутрішня поверхня стегна. Це означає, що ти робиш все правильно. Затримайтеся в позі на 15 секунд і зроби 3 повільних вдихи і видихи.

3.Повільно підніми голову і тягнися верхівкою до великих пальцях ніг. 

При цьому напружуй не шию, а всю верхню частину тіла. Затримайтеся в позі на 10 секунд, дихай глибоко.

4. На вдиху поволі опусти голову і вирівняй ноги. 

Зігни одну ногу в коліні на 15 секунд, потім іншу.

Вправи стимулюють обмін речовин, вранці допомагає підбадьоритися, а увечері - запобігти безсонню. Щоб спалити ненависний жирок, знадобиться не одна вправа. Йога для спалювання жиру допоможе не тільки привести в форму тіло, але і поліпшить самопочуття.