фото ілюстративне
За добу, 10 серпня, на території області виникло 4 пожежі.

Зокрема, у Березнівському районі пожежа виникла на території приватного господарства. Житловий будинок вдалось врятувати завдяки оперативним діям рятувальників. Жертв та постраждалих - немає. 

О 22:10 - надзвичайники надавали допомогу по гасінню пожежі у селі Симонів, Гощанського району.  Пожежа виникла на території приватного господарства, а саме у приміщенні господарської будівлі. Вогнем пошкоджено покриття та перекриття будівлі гаража. Збитки та причину встановлюють фахівці. 

Окрім того, рятувальники ліквідували пожежу у селі Білівські Хутори. Бійці ДСНС близько трьох годин гасили полум'я. До ліквідації пожежі залучили дві одиниці спецтехніки ДСНС та 7 рятувальників.

Також пожежа виникла у Демидівському районі близько 2 ночі. Вогонь розповсюдився у господарчій будівлі, в якій знаходилась солома. На місце оперативно прибули рятувальники. Жертв та постраждалих - немає. Приміщення вдалось врятувати. Втім вогонь знищив - 11 тонн соломи. 

Крім того, 10 серпня рятувальники чотири рази виїжджали на допомогу: два рази по знешкодженню небезпечних комах та два рази на допомогу після ДТП. 

Читайте також:  ДТП на Рівне нщині : двох людей шпиталізували до лікарні

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber