9 серпня надзвичайники у зв’язку зі збільшенням кількості пожеж провели позапланові протипожежні відпрацювання населених пунктів Здолбунівського району.

Під час заходу здійснено подвірні обходи житлових будинків самотніх літніх громадян, багатодітних родин та незахищених верств населення, котрі проживають на території села Уїздці Здолбуніського району.

Рятувальники звернули увагу власників домогосподарств на стан утримання електроприладів та акцентували увагу батьків на небезпеці виникнення пожеж через дитячі пустощі з вогнем.

Читайте також: У Костопільському районі пожежа спалахнула у господарчій будівлі 

Вогнеборці нагадали громадянам основні правила пожежної безпеки в побуті, довели статистику пожеж, вказавши на їх основні причини, розповіли про пожежі з летальними наслідками. Крім того, під час інформаційно-роз’яснювальної роботи громадяни отримали від працівників Служби порятунку пам’ятки про міри пожежної безпеки у побуті.

Вогнеборці впевнені, що подібні просвітницькі акції сприяють формуванню у населення свідомого ставлення до власної безпеки і безпеки оточення. Тож відпрацювання сільських рад району триває.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber