Після негоди шляховики і досі не відновили усі дороги у Рівному. Особливо, це стосується перехрестя вулиць Міцкевича, Князя Володимира і Гагаріна. Через нього проїжджають різні види транспорту, водії продовжують скаржитися.

Негода пройшла, а ями залишилися. Ще на початку серпня у Рівному злива перетворила вулиці міста на річки. Цим же пошкодила асфальтні ділянки у багатьох районах міста. Зокрема, на перехресті вулиць Міцкевича, Князя Володимира і Гагаріна. Одразу після негоди ми спілкувалися з начальником Рівне нського ШЕУ, який пообіцяв, що ями - залатають.

Заплановано на завтра розпочати роботи по відновленню асфальтно-бетонного покриття і плануємо закінчити до кінця тижня.

Пройшов тиждень після розмови. Команда телеканалу "Рівне 1" вирішла перевірити стан дороги. Результат на око.

До теми: на перехресті біля вулиці Гагаріна буде ускладнений рух

Поки ж, за словами прес-секретаря міськради - ремонт розпочати мали, але погодні умови поки не дозволяють. Тим часом ми запитали у водіїв, чи влаштовує їх стан доріг на вулиці Гагаріна.

Нє, дуже поганий. чому? Ну бо його ніхто не ремонтує там, вже скільки неділі три пройшло, і навіть ніхто уваги не звертає на це.

Крім того водії скаржаться, що така дорога завдає шкоди транспорту, а відшкодовувати нікому. До слова, ремонт на цій ділянці буде коштувати близько сто тисяч гривень, як повідомляють у Рівне нському ШЕУ, але це лише за умови, що під час ремонту не знайдуть інших проблем. Допоки ж рівнянам залишається тільки чекати. 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber