Серед наймодніших варіантів в новому сезоні - французька, косий, рваний і чубчик-завіса. Якщо навчитися правильно укладати волосся, ви не будете витрачати вранці багато часу на зачіску. До всього, зробити чубок можна на будь-яку довжину волосся. Про це можете не переживати, залишається тільки вибрати найбільш підходящий варіант.

Французький чубчик

Французькі чубчики в стилі кіноактриси Бріжит Бардо - незмінна класика. Вони завжди будуть актуальні і підходять майже під будь-яку форму обличчя.Головний плюс - за таким чубчиком легко доглядати, і вона круто виглядає як з прямими, так і з накрученими волоссям. Французькі чубчика актуальні через свою недбалість, адже зараз в моді натуральність, саме така форма виглядає максимально природно.

Косий чубчик

Форма косого чубчика, однозначно, призначена для сміливих жінок. Асиметричність не всім підходить, особливо, якщо у вас не зовсім ідеальні риси обличчя. До всього, таке перукарське рішення вже багато років не втрачає своєї актуальності. І найголовніше - відсутність тривалих і дуже складних укладок. У більшості випадків достатньо пару раз змахнути гребінцем і зафіксувати спеціальним засобом.

Чубчик-завіса

Чубчик-завісу краще робити на довге волосся. Це свого роду прототип французького чубчика, але з подовженими кінцями по краях. Рекомендується для дівчат з густим волоссям. Цей тренд особливо популярний серед молодих дівчат, які не бояться експериментів.

Чубчик-каскад

Така форма також займає передові позиції серед модних чубчиків на довге волосся. З такою зачіскою можна побачити на червоних доріжках голлівудських зірок, наприклад, Єву Лонгорію і Дженніфер Лопес. Зручно, просто і стильно - що ще потрібно для максимальної ефектності? А найголовніше - чубчик-каскад не вибагливий і підходить під будь-яку форму обличчя.

Короткий чубчик baby bangs

Втомилися від стандартів? Хочеться чогось незвичайного? Тоді ось Вам на закуску сміливий варіант - короткий чубчик під назвою baby bangs. Правда, якщо ви не бажаєте розпрощатися з довгим волоссям, краще цю ідею відкласти на потім. Короткий чубчик гармонійно виглядає виключно з каре.