Потертості на внутрішній стороні стегон - досить поширена проблема, причому не тільки влітку. Однак саме в літній період вона особливо загострена. Через спеку і рясного потовиділення, подразнення стає ще більше, через що дискомфорт не дає спокою ні на хвилину. З цією проблемою стикаються не лише люди із зайвою вагою, але також спортсмени і ті, хто веде активний спосіб життя.

Як прибрати подразнення 

Найочевидніше, що можна зробити - це придбати спеціальні засоби, що запобігають тертя. Їх можна знайти в спеціалізованих спортивних магазинах і вибрати відповідний засіб в залежності від індивідуальних особливостей.

Існують пов'язки накладки і бандажі, які спеціально розроблені для вирішення цієї проблеми

Є безліч різних варіацій таких накладок. Серед дівчат найбільш популярними стали тонкі еластичні підв'язки, обрамлені елегантним мереживом. І хоча ці стрічки зовсім непомітні під одягом, кожна дівчина, використовуючи їх буде відчувати себе набагато впевненіше і привабливішою.

Якщо тобі здається непрактичним використання підв'язок, хорошою альтернативою стане правильна нижня білизна. По-перше, це повинні бути або панталони, або короткі шортики. По-друге, білизна обов'язково повинно бути з натуральної тканини і давати тілу дихати. По-третє, бери білизну строго за розміром і ні в якому разі не купуй коригуючу білизну - вона тільки погіршить ситуацію.

Ще один з найстаріших методів боротьби з натиранням стегон - це тальк. Просто нанеси його на шкіру перед тим, як одягнутися, - і ніякі потертості тобі будуть не страшні.

Дезодоранти також можуть допомогти в цій справі

Багато вже давно використовують їх не тільки для пахв, але і для інших зон з підвищеним потовиділенням. Правильний дезодорант не тільки попередить появі потертостей на стегнах, а й дасть відчуття свіжості і легкості.

А ось про те, що ефективним засобом боротьби з потертостями на ногах може бути кокосове масло, мало хто знає. Воно досить швидко вбирається в шкіру і допомагає не тільки запобігти появі нових потертостей, але і в лічені хвилини зняти подразнення шкіри від уже наявних.