Автопригоди за участю двоколісних транспортних засобів сталися учора, п’ятого серпня, у Дубровицькому районі та обласному центрі.

Близько 16:20 між селами Рудня і Висоцьк 27-річний водій мотоцикла «Viper», житель села Бродець, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням та впав із транспортного засобу.

 

Внаслідок ДТП водія госпіталізували до місцевої лікарні, де у нього діагностували закриту тупу травму живота, розрив печінки, травми й інші забої тіла.

Читайте також: у Рівному водійка здійснила наїзд на малолітнього велосипедиста

Після проведеного оперативного втручання його життю загрози немає. За зовнішніми ознаками чоловік був тверезий, однак у нього відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння.

Також автопригода сталася близько 20 години у Рівному на вулиці Євгена Коновальця. Поліцейські встановили, що водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», 28-річний рівнянин, здійснюючи маневр повороту ліворуч, не надав переваги в русі та допустив зіткнення з мотоциклом «Kawasaki» під керуванням 16-річного жителя обласного центру, який рухався в зустрічному напрямку.

Мотоцикліста із травмами голови, осадненнями обличчя, рук та ніг госпіталізували до лікарні. Водій авто за результатами освідування був тверезий, кермувальник мотоцикла за зовнішніми ознаками — теж.

І хоча обидва мотоциклісти перебували за кермом у шоломах, поліцейські наголошують водіям на суворому дотриманні правил дорожнього руху, зокрема швидкісного режиму.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber