Із першого серпня рівненські та сарненські нацгвардійці розпочали самостійно патрулювати вулиці міст.

У Рівному військовослужбовці під час патрулювання завадили крадіжці, а в Сарнах — бійці між родичами.

Військовослужбовці Нацгвардії в Сарнах отримали повідомлення на планшет від поліції з адресою та вказанням попередньої статті правопорушення — 125 Кримінального Кодексу України (легкі тілесні ушкодження).

«Прибувши на місце події вони стали свідками побутового конфлікту, - розповідає черговий військових нарядів старшина Ігор Василець. - Брат, який проживає в одній квартирі із сестрою, підняв на неї руку. Була проведена профілактична бесіда, відібрана заява у потерпілої та пояснення у підозрюваного. За вказівкою чергового поліції військовослужбовці доставили заяву, пояснення і свій рапорт у відділку поліції для подальшого з`ясування усіх обставин конфлікту».

У Рівному автопатруль Нацгвардії завадив крадіжці. О дев`ятій вечора до поліції надійшло повідомлення від жительки вулиці Карнаухова. Повернувшись додому, жінка виявила відсутність стаціонарного комп`ютера марки Samsung. Жінка запідозрила, що його викрали з дому її колишній чоловік та співмешканець. Нацгвардійці, яких поліції скоординувала на виклик, затримали обох чоловіків по дорозі до ломбарду. Правопорушників доставили до відділу поліції.  

Читайте також: на Рівне нщині засудили винуватця смертельної ДТП, в якій загинуло дві людини

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber