Близько четвертої ранку 31 липня до поліції повідомила працівниця закладу громадського харчування, що невідома особа в період із 23 години скоїла крадіжку грошових коштів та мобільного телефону.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що зловмисник проник до піцерії, віджавши пластикове вікно, а вийшов – через запасний вхід. Як пояснила заявниця, вона прибула закладу, бо спрацювала сигналізація.

Під час огляду місця події було встановлено, що невідомий викрав майже 9 тисяч 200 гривень, які знаходилися у коробці за барною стійкою, де також знаходився і мобільний телефон.

6).jpg" width="550" height="413" alt="" />

Також поблизу закладу виявили велосипед, який, як з’ясувалося згодом, забувся зловмисник. Працівники Дубенського відділу оперативно встановили особу, причетну до вчиненого злочину. Ним виявився 30-річний дубенчанин. Його за місцем проживання і розшукали правоохоронці. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили частину крадених коштів.

Зловмисника затримали та помісили до ізолятора тимчасового тримання. Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення. Слідчі також підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Читайте ще: у Рівному державні реєстратори сприяли рейдерству

З’ясувалося, що дубенчанин вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок і злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до шести років. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber