Ви познайомилися з людиною. Побачення, прогулянки, спілкування ... А може бути, листування в соц. мережах? У будь-якому випадку виникає питання, чи сподобається вам секс з ним. Погані новини: немає ніяких способів стовідсотково передбачити, що вам з новим партнером буде круто в горизонтальному положенні. Хороші новини: все-таки існують сигнали, які допоможуть з високою часткою ймовірності уникнути провального сексу.

Отже, червоне світло світлофора

Негативно висловлюється на тему протилежної статі, близькості і відносин. «Всім мужикам потрібен тільки секс», «зараз кругом одні повії» і все в такому дусі. Сюди ж - ті, хто шукають тільки незайманих. Сюди ж - ті, хто з ходу цікавляться вашою кількістю статевих партнерів. Можна з кам'яним обличчям відповідати: «тисяча, а у тебе?»

Знаходиться в полоні гендерних стереотипів. «Жінка повинна сидіти вдома і бути доброю господинею», «справжній чоловік платить за все» - це фрази - червоні картки. Якщо у відносинах для вас приготовлена роль куховарки, навряд чи хтось поцікавиться вашими відчуттями від близькості. Якщо вас сприймають як портмоне з грошима, не виключені маніпуляції сексом і споживацьке ставлення.

Не може відкрито говорити про секс. Непритомніє, якщо в компанії хтось вимовляє слово «вагіна», нервово хихикає у відповідь на питання про презерватив. Втім, можете пропустити цей пункт, якщо ваш потенційний партнер - юна інститутка

Вибирає неправильні слова. Дивно, але мовний портрет людини може сказати про нього дуже багато. «Телиці» і «дівчата», «займатися любов'ю» і «трахатись», «коханці» і «партнери», «вагіна» і «кицька». Слідкуйте за його (її) промовою і своїми відчуттями: нічого не напружує?

Не особливо цікавиться вашою думкою. Якщо людина говорить тільки про себе і явно демонструє, що своєю персоною він зацікавлений набагато більше, ніж вашої, це привід задуматися. Ніхто не любить егоїстів - ні в ліжку, ні в житті.

Обіцяє кращий секс у всесвіті. 

Часто буває властиво юнакам. Як правило, чим більше гучних слів, тим менше реальних підстав для них.

Якщо вам гарантують небо в алмазах, задайте просте питання по жіночій фізіології. Є ймовірність, що воно поставить героя-коханця в глухий кут.

Занадто сильно стурбований зовнішністю. Парадоксальне спостереження з особистого досвіду: сконцентровані на кубиках преса або тенденції макіяжу люди часто виявляються поганими коханцями. «Ідеальні» дівчата часто бояться «впустити лице» навіть під час сексу, а хлопці з обкладинки не особливо паряться з приводу чужого задоволення. Дисклеймер: я зовсім не хочу сказати, що це стосується всіх.
Для одних прекрасний коханець означає: «вміє доставити мені задоволення язиком». Для інших - «ми добре розуміємо один одного в сексі». А комусь важливо кількість статевих актів за ніч. Ми всі дуже різні.