У гонитві за красою представницям слабкої статі хочеться виглядати на всі 100%, а за допомогою тонкощів в макіяжі і правильно підібраного відтінку можна візуально збільшити губи або надати образу яскравих деталей. А для того, щоб ви краще орієнтувалися при виборі колірної гами, пропонуємо добірку найбільш трендових відтінків губної помади.

Тренд №1 - нюдові відтінки помади

Не завжди насичені відтінки надають жінці шарму. Краще вибрати більш спокійний тон і для цього відмінно підходить нюд. Такий відтінок губної помади універсальний, а його головна перевага - поєднується з будь-яким стилем і палітрою кольорів в одязі. До всього, ви можете візуально збільшити губи і надати їм пухлості, використовуючи пастельні відтінки.

Тренд №2 - червона помада

Червоний колір - одвічна класика. Ще в минулому столітті дами використовували такі відтінки для вечірніх виходів у світ і любили поєднувати з оксамитовим одягом. Згодом червона помада стала актуальна не тільки на світських заходах, а й у повсякденному житті. Ділові жінки часто додають фарб у свій повсякденний образ і це виглядає вельми доречно.

Тренд №3 - лілові помади


Якщо ви блондинка, і вам здається, що насичені відтінки помад обтяжать зовнішність, то це твердження хибне. Ліловий відтінок - незвичайний, але підходить блондинкам і брюнеткам. Головне правильно підібрати актуальний образ!

Тренд №4 - рожеві відтінки

Наймодніші відтінки - "курна троянда" і фуксія. Помада з курною ноткою не втрачає популярності вже кілька сезонів поспіль, і не дивно, адже губи виглядають жіночно і спокусливо.

Тренд №5 – марсала

Якщо ви бажаєте додати драматичності образу, то помада відтінку марсала - саме те, що потрібно. Особливо актуально для вечірнього виходу в світ.

Тренд №6 - шоколадні відтінки

Соковиті губи і легка пухкість - саме шоколадні відтінки здатні додати губам особливого виду. Насиченість відтінку краще підбирати за типом вашої шкіри. Смаглявим дівчатам можна експериментувати, а ось більш світлим підходять менш насичені тони.

Тренд №7 - карамельні губи

Карамельний відтінок - найпопулярніший серед дівчат, адже підходить майже під кожен образ. Допомагає надати природного блиску губам і до всього, додає легкої романтики. Ідеально для першого побачення!