Фото ілюстративне
Ще 27 липня до поліції повідомила рівнянка, що її сусідці чоловік наносить тілесні ушкодження.

Поліцейські встановили, що 38-річний громадянин іноземної держави, який проживає на території нашої країни за посвідкою, навідався до своєї 35-річної дружини у Рівному. Оскільки подружжя перебуває на стадії розлучення, між парою виник конфлікт, у ході якого чоловік почав наносити жінці тілесні ушкодження, зокрема й виделкою. Потерпілій вдалося втекти до сусідів, які і викликали «швидку» та повідомили до поліції.

У рівнянки медики діагностували рвану рану вилочної області, множинні колоті рани обличчя та плеча. Її госпіталізували до лікарні.

За фактом нанесення умисного легкого тілесного ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я, слідчі Рівне нського відділу поліції розпочали досудове розслідування.

Читайте ще: рівненські правоохоронці затримали злочинця, якого шукали більше року

Учора, 28 липня, рівненські поліцейські розшукали іноземця на одній із вулиць обласного центру. За зовнішніми ознаками він перебував у стані алкогольного сп’яніння, однак від проходження медичного освідування він відмовився. Його доставили до Рівне нського відділу поліції та повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Крім того, 38-річний чоловік виявися причетним до вчинення хуліганства із застосуванням предмету, спеціально приготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. З’ясувалося, що 24 липня, перебуваючи у селі Дермань Здолбунівського району, іноземець звернувся до 44-річного місцевого жителя, аби той завіз його у Рівне , на що отримав відмову. Між чоловіками виник конфлікт, у ході якого 38-річний нападник вдарив дерев’яною палицею знайомого, а потім почав погрожувати штик-ножем.

Поліцейські з місця події вилучили ніж та мобільний телефон. Наразі вирішується питання по повідомлення чоловіку про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber