Днями рівненські футболісти зустрілися із хмельницькою командою "Поділля".

Відомо, що гра завершилася із рахунком "Поділля" - "Верес" - 0:1.

Післяматчевий коментар головного тренера хмельницького "Поділля" Віталія Костишина:

Хороша гра. Динамічна, цікава, з великою кількістю гольових моментів. З великою кількістю боротьби. Сьогодні команди продемонстрували непоганий футбол. Це - по грі. Щодо результату - результатом ми незадоволені.

Пропустили гол після розіграшу стандарту і не зуміли відігратися. Мали декілька непоганих нагод наприкінці гри, але втілити їх у гол не зуміли. Таке буває у футболі. Не вистачає сантиметрів. Значить, потрібно більше атакувати, потрібно більше агресії, заштовхувати м'яча у ворота.

Головний тренер рівненського "Вереса" прокоментував дії своїх підопічних у матчі проти "Поділля", в якому "Верес" здобув першу у сезоні перемогу:

Гра нам вдавалася. Ми контролювали хід гри за виключенням заключних десяти хвилин. Я задоволений діями футболістів, задоволений ставленням до роботи. Ми розуміли, що це буде непроста гра. Нам протистояв хороший суперник. Але ми маємо вирішувати свої задачі. І, при всій повазі до "Поділля", ми сьогодні їхали до Хмельницького лише за перемогою. Ми цю перемогу здобули.

Гравці, які виходять на заміну, мають підсилювати гру. А в нас вийшло навпаки - заміни гру послабили.

 

Повідомляє інформаційна служба НК "Верес".

До темиРівне нський "Верес" розпочав сезон із перемоги

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber