Подія трапилась 26 липня на автодорозі "Рокитне-Борове-Вежиця".

Як повідомили правоохоронці, екіпаж групи реагування патрульної поліції Рокитнівського відділення у складі 32-річного старшого сержанта поліції та 22-річної напарниці, рухався у село Купель. Там місцева жителька повідомила про домашнє насильство з боку чоловіка.

Через негоду, водій не помітив вибоїни та колесом вскочив у яму. Транспортний засіб  почало заносити і через певну відстань авто з’їхало з дороги та перекинулося. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Автомобіль зазнав механічних пошкоджень. 

На водія склали протокол щодо порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу. 

Читайте також: У Гощі трапилась ДТП за участі велосипедиста 

Окрім того, правоохоронці зазначають, що учора, 27 липня, працівники поліції спільно з представниками райавтодору обстежили ділянку дороги, де сталася ДТП. Під час обстеження неподалік автопригоди дійсно виявили вибоїну. Тож нині вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності працівників ДП "Рівне нський облавтодор" за порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг за статтею 140 КУпАП.

Втім представинки Рівне нського облавтодору мають на це свою відповідь. На офіційній сторінці у соціальній мережі вони опублікували звернення до правоохоронців. 

"До найближчих вибоїн, у які ще треба примудритися заїхати, від місця, де сталась пригода, - 60 і більше метрів. Попри вищевказане працівник поліції повідомив про намір притягнути до адміністративної відповідальності керівництво філії "Рокитнівський райавтодор" за неналежне утримання дороги. ДП "Рівне нський облавтодор" розцінює такі дії працівників Рокитнівського відділення поліції як упереджене ставлення, спробоу знайти "крайнього" та формування правового підгрунтя для непритягнення свого колеги до відповідальності за скоєну ДТП. " , - зазначили у службі. 

На чиєму боці правда, з'ясовуватиме суд під час розгляду адмінматеріалів, складених на поліцейського.

Також правоохоронці зазначили, що за фактом публікації на одному із сайтів, а також на сторінці соціальної мережі ДП "Рівне нський облавтодор", де йдеться про погрози працівникам поліції ініціювати перевірки законності дій окремих працівників Рокитнівського ВП, їх професійної компетентності та відповідності займаним посадам відомості внесені до журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події поліції області. За цим фактом проводитиметься перевірка. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber