Констянтин Череповський працював над нею близько місяця на волонтерських засадах. Нова схема, на думку дизайнера, є зручнішою для пасажирів порівняно з тією, що функціонує зараз у місті.

Киянин Констянтин Череповський розробив неофіційну схему маршрутів громадського транспорту Рівного. Дизайнер створив її за власної ініціативи, взявши за основу сайт EasyWay з актуальною картою маршрутів. На схемі, створеній дизайнером, позначені напрямки і номери як тролейбусів так і маршруток, їх приблизні інтервали, відмітки лікарень, кладовищ та вокзалів.

Чому я вважаю, що стару схему треба змінювати, бо по-перше, вона незрозуміла. В Рівному транспорт ходить досить непогано, хоча, на жаль, тролейбус поступається маршруткам, дуже сильно. Але все ж таки тролейбус і маршрутки ходять, чому ж таки не зробити добру схему, яка б справляла вірне враження, яка б була красивою і зручною.

Чоловік називає себе ентузіастом, мовляв, робив цю схему, бо вміє це робити. Ми показали пересічним рівнянам два варіанта схем і запитали, яка зрозуміліша: діюча чи від столичного дизайнера.

Дивіться також: яка вона, перша екопарковка у Рівному?

Серед опитаних рівнян, більшість визнали схему столичного дизайнера зручнішою.

Чи з'явиться ця схема найближчим часом у громадському транспорті поки невідомо. Бо в Управлінні транспорту та зв'язку від коментарів відмовляються, мовляв, схема красива, але для її достовірності потрібно робити спеціальні дослідження. Нині, таким ж варіантом можна користуватися в електронному режимі, який є у вільному доступі. 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber