Вчорашній смертельний випадок на Сарненщині сколихнув усю Рівненщину. Внаслідок зсуву піску загинув 10-річний хлопчик. У зв'язку з цим рятувальники звернулись до батьків.

Нагадаємо, 17 липня у Сарненському районі трапився нещасний випадок, в результаті якого одна дитина у лікарні, інша - загинула.

Попередньо правоохоронці встановили, що троє місцевих хлопчиків пішли гратися до копанки, де селяни видобувають пісок. Її глибина сягає близько п’яти метрів. Там і трапився зсув піку. 

В зв'язку з цією трагічною подією рятувальники області звернулись до батьків:

Вчорашня жахлива трагедія із загибеллю та травмуванням двох малолітніх хлопчиків у піщаному кар'єрі Сарненського району сколихнула усю Рівне нщину.
Рятувальники області звертаються до батьків дбати про безпеку дітей, навчати їх на власному прикладі елементарних правил безпечної життєдіяльності, розповідати про усі чинники небезпеки, які чатують на них під час перебування на одинці вдома, під час прогулянки містом, під час відпочинку на природі, у лісі та на воді, тощо.

Питання безпеки наших дітей є актуальним завжди, а особливо зараз під час літніх канікул. Навчимо підростаюче покоління основних правил безпечної життєдіяльності! Адже їхня безпека - це наше з Вами завдання, - закликають в Управлінні ДСНС.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber