Учора, 16 липня, до поліції звернувся 58-річний сарненчанин із заявою, що невідомий наніс йому тілесні ушкодження та викрав мотоцикл.

Правоохоронцям потерпілий повідомив лише ім’я чоловіка, із яким того вечора випивав. У результаті проведених першочергових слідчих заходів поліцейські розшукали викрадений мотоцикл «Mustang» разом із його «новим» 19-річним кермувальником. Попри те, що житель села Люхча був нетверезий та не мав посвідчення водія, він кілька годин катався на викраденому транспорті у райцентрі.

Читайте також: пошуки тривають: у Сарненському районі дітей засипало піском

У 58-річного потерпілого лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій грудної клітки. Після надання медичної допомоги чоловіка відпустили додому.

Відтепер жителю села Люхча за незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, що не є небезпечним для життя та здоров’я потерпілого, загрожує кримінальна відповідальність. У рамках досудового розслідування вирішується питання про повідомлення викрадачу мотоцикла про підозру. Транспортний засіб вилучений.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber