фото ілюстративне
Близько 23:00 14 липня до поліції надійшло повідомлення, що під час транспортування до лікарні у кареті швидкої медичної допомоги помер 40-річний житель села Тайкури.

Чоловіка без свідомості із численними тілесними ушкодженнями виявила односельчанка за межами населеного пункту у лісопосадці.

У результаті проведених розшукових заходів і першочергових слідчих дій поліцейські Рівне нського районного відділення за процесуального керівництва прокуратури встановили обставини події та осіб, причетних до викрадення та нанесення смертельних тілесних ушкоджень місцевому жителю.

Читайте також: невідома особа у Дубно прикріпила до авто кандидата в депутати страйкбольну гранату

Того дня 40-річний чоловік відпочивав у будинку своєї рідні в Тайкурах разом зі співмешканкою. Із часом до них із обласного центру навідався 18-річний син останньої. Через неодноразові скарги матері на побиття та образи з боку співмешканця у пасинка склалися неприязні стосунки із вітчимом. Черговий конфлікт виник і цього разу.

Аби помститися, на допомогу хлопець покликав друзів: 18-річного рівнянина та 24-річного жителя Тайкур, які приїхали на авто. Утрьох силоміць посадили чоловіка до салону та вивезли за кілька кілометрів від села у лісовий масив, де завдали численні удари руками та ногами потерпілому, поки той не втратив свідомість. Отримані тілесні ушкодження виявилися несумісні з життям.

Наразі усі троє затримані та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру у вчиненні злочинів.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber