фото ілюстративне
Такий проект подали на "Громадський бюджет" міста.

Як пояснює автор проекту, головна мета свята – зібратися разом з друзями і насолодитися смаком улюбленого сорту пива, привітати і подякувати всіх хто, так чи інакше, пов'язаний з виробництвом і подачею цього пінного напою. 

"Це свято дуже популярне майже у всій Європі. Тому день пива святкується дуже масштабно і цікаво, чому б не започаткувати таку традицію і у нашому місті. На такі свята проходять різні конкурси, дегустації та шоу, де можна буде не тільки добре повеселитися, але і спробувати різні сорти пива. Варто нагадати, що традиційно день пива проходить в першу п'ятницю серпня, і це досить важливо для такого свята, адже потім на рівнян буде чекати 2 вихідних. До речі, в 2019 році це буде 2 серпня."

Учасники свята пригощають один одного пивом, а ще пригощаються пивом, яке зварили за рецептами інших культур. Невід’ємна частина цього фестивалю – дегустація нових або рідкісних сортів пива.

Читайте також: У Рівному відзначають свято вулиці (ФОТО) 

Наразі прокут знаходиться на розгляді. Відкрите голосування відбудеться 1 жовтня. Список проектів-переможців оприлюднюється після фінального затвердження відповідними підрозділами.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber