Інцидент трапився 13 липня, близько 15 години на Майдані Незалежності обласного центру.

Поліцейські попередньо встановили, що біля входу у парк Шевченка зібралося близько 30 осіб, які мали при собі атрибутику однієї з політичних сил. Пішою ходою вони йшли у центр міста. На вулиці Соборна поблизу розважального закладу до них почали чіплятися близько 15 чоловік, які були у медичних масках.

Невідомі штовхалися, намагалися відібрати кульки, тож на місце події прибули поліцейські. Працівники роти поліції особливого призначення та група реагування патрульної поліції припинили правопорушення. Крім того, із учасниками конфлікту поліцейські групи комунікації провели профілактичну бесіду. 

Читайте також: На майдані Незалежності пікетують рівняни (ФОТО)

На найбільш активного порушника, який виражався нецензурною лайкою на адресу мітингувальників, правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство). Ним виявився 22-річний рівнянин. Після дачі пояснень дільничному офіцеру, його відпустили.

Політичний мітинг, до слова, про проведення якого, організатори завчасно повідомили виконавчу владу, невдовзі завершився. 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber