Один з найбільших гризунів світу народився у рівненському зоопарку. Це мара патагонська. Незвичайна тварина, яка схожа на зайця чи кенгуру. А насправді це великий довгоногий гризун. Це неєдине поповнення у рівненському зоопарку. Майже у всіх видів тварин, з настанням тепла народились малята. Як виглядають, що їдять і чи до вподоби вони відвідувачам дивіться і читайте далі.

Великі та рогаті. Це як домашній. Нещодавно у пари народилось маля. Мама ревно захищає його. Не підпускає близько нікого. Навіть працівників зоопарку. Поки батьки їдять листя та траву - дитинча гріється на сонці.

Також нещодавно у зоопарку народилась маленька мара патагонська. Це незвичайне звірятко родом з Аргентини. Воно схоже на кенгуру, зайця і навіть оленя. Та насправді це великий довгоногий гризун.

Новонароджена мара проживає з мамою у норі. Побачити її не вдалось бо виходить вкрай рідко. Тварини є полохливі. Працівникам зоопарку вдалось сфотографувати маля. Стать його ще невідома.

Загалом останнім часом майже у всіх видів тварин народились малята. А саме у баранів, кіз, лемурів, папуг, лелек, гуанако, худоби шотландської, в'єтнамських свинок та ватуссі. Останні популярну у Африці. Головна їхня особливість - довгі та масивні роги. Відвідувачам подобають новонароджені тварини. Діти традиційно у захваті від верблюдів.

Новонароджені тварини поки житимуть у рівненському зоопарку. Можливо з часом вони поповнять колекцію інших зоопарків України.

Читайте також: Лохина, малина та ожина - скільки ці ягоди коштують у Рівному?

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber