Серіал не бачив, а героїню зробив. Коваль з Дубенщини виготовив із заліза акторку з відомого фільму "Гра престолів" - Дейєнеріс Таргарієн. Головна героїня вийшла тендітна. Металева королева важить 7 кілограмів. Волосся, одяг і навіть взуття відтворені як у фільмі. Напередодні майстер зробив ще й дракона. Він за сценарієм фільму, був дитям Дейєнеріс. Тепер металеві мати та її син - дракон прикрашають одну з кімнат у будинку коваля.

Ось така вона - металева, тендітна, королева Дейєнеріс Таргарієн, головна героїня культового серіалу "Гра Престолів". Залізну копію матері драконів виготовив коваль з Дубенщини Петро Кохановський.

Майстер намагався якомога точніше відвторити образ Дейєнеріс. Врахував зачіску, одяг і навіть взуття. Виріб важить трохи більше семи кілограмів. Працював над ним місяць.

Головну героїню культового серіалу Петро Кохановський зберігає у будинку. Ставить поряд з драконом, якого виготовив напередодні. Вони разом, як і у фільмі.

Дракон та його матір Дейєнеріс чудово облаштувались на каміні, в одній з кімнат у родині Кохановських. Найцікавіше, що автор виробів, серіал "Гра Престолів" навіть не дивився. Бачив лише фото героїв і певні фрагменти фільму. Але вже зумів полюбити свої роботи, подобаються вони і рідним.

Дивіться такожУкраїнське лицарське фентезі знімають у Тараканівському форті на Рівне нщині (ВІДЕО)

Ковальством Петро Кохановський займається з дитинства. Сімейна справа ще з часів батька та діда. Тепер долучає до роботи з металом і своїх двох внуків. Восьмирічний Ілля демонструє дракона, якого для нього кілька років тому виготовив дідусь. Хлопчик тепер часто з останнім працює у майстерні.

Художнім ковальством Петро займається останні 12 років. У його колекції: квіти, підсвічники, тварини, люди, лави, різноманітні художні кріплення, прикраси для парканів, оригінальні поштові скриньки та багато іншого. Політ для фантазії великий, каже майстер. Головне знайти ідею і почати її реалізовувати.

Наразі майстер готується до фестивалю "Металеве серце України". Паралельно виношує ідеї для нових робіт. Хоче виготовити ще одного, льодяного дракона з фільму "Гра престолів".

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber