фото ілюстративне
Працівники патрульної поліції учора, 10 липня, близько 17 години під час патрулювання у селі Лісопіль, помітили автомобіль «Jeep Grand Cherokee», у якого були технічні несправності приладів зовнішнього освітлення.

Під час перевірки документів патрульні помітили, що реєстраційний документ не відповідає даному транспортному засобу. Тож інспектори на місце події викликали слідчо-оперативну групу Костопільського відділу поліції.

Водій позашляховика — 21-річний рівнянин, надав поліцейським свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, власником якого є інший чоловік, житель обласного центру. Однак з’ясувалося, що наданий документ виданий на автомобіль «BMW 525».

Крім того, державний реєстраційний знак, який був прикріплений до автомобіля «Jeep Grand Cherokee», зареєстрований за автомобілем автомобіль «Renault Master».

Читайте також: у Рівному на пішохідному переході збили дитину (ФОТО)

Через деякий час на місце події прибув ще один нібито «власник», 29-річний житель Рівного, який запевнив, що авто насправді належить йому.

Поліцейські транспортний засіб вилучили та помістили на територію Костопільського відділу поліції. Вирішується питання про накладення на нього арешту.

За фактом підроблення документів слідчі розпочали досудове розслідування. Поліцейські встановлюють обставини події.

 Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber