Електрошокером по тілу. У Рівному водійка таксі познущалась над пасажиркою. Конфлікт виник під час руху, через відчинене вікно. Рівнянка просила його зачинити, кермувальниця відмовилась. Між жінками виникла перепалка, пізніше водійка зупинила авто і вже на вулиці застосувала до пасажирки електрошокер. Вдарила ним кілька разів у різні частини тіла. Наразі потерпіла оговтується від пережитого і лікується.

Сліди від електрошокера на шиї, губах, грудях, а також царапини під час перепалки по тілу. Це фото, які зробила Оксана Корольчук після поїздки на таксі. Каже, того дня була у салоні краси. Викликала авто аби дістатись додому. Приїхав "Опель" з жінкою - водієм за кермом. Під час руху, пасажирка попросила зачинити вікно бо протяг.

Вона агресивно - хамовитим тоном відповіла, що не зобов'язана це робити. Що її мовляв, дістали клієнти за цілий день і я не того класу машину викликала. Вона це повторила кілька разів. Натякаючи, що мені треба доплатити гроші щоб мене везли з комфортом. Так, я сказала, що вона хамка і що їй працювати з людьми і сфері обслуговування просто не можна.

Оксана Корольчук зателефонувала на службу таксі і поскаржилась на водійку. Останню це розізлило. Вона пригальмувала біля сміттєвих баків. Пасажирка розрахувалась і вийшла, не бажаючи продовжувати поїздку далі. Водійка побігла за нею.

Я коли розвернулась, це був електрошокер. І не просто електрошокер а така велика металева конструкція на кінці з відповідними приладами, вона тріщала. А вона у цей момент бігла і я адміністратору по телефону у цей момент кажу - біжить водійка і вона збирається мене бити. Вона намагалась вдарити мене в обличчя. Я закрилась руками. І вона вдарила мене в груди.

А далі був удар у живіт, спину, шию, каже Оксана. Жінка захищалась і прикривалась руками.

Сиділа тоді там, ще сиділи сусідки. Як я повернула голову, дивлюсь, а вони б'ються, шарпаються там. Ми стали кричати, казати, що зараз міліцію викличемо та й вони десь розбіглись, - розповіла свідок інциденту.

Постраждала Оксана Корольчук відразу звернулась до лікарів та у поліцію. А також до адміністрації служби таксі. Останні подію прокоментували так.

Ми як служба таксі, як керівництво і адміністрація вже прийняли відповідні міри до даного водія. Всі наступні дії, у яких варто розібратись - будуть відповідні органи все з'ясовувати. Тобто ця людина працювати з вами більше не буде? – Так, абсолютно правильно.

Нам вдалось зв'язатись із водійкою таксі, яку звинувачують у нападі. Жінка відмовилась коментувати ситуацію на камеру. Називає все наклепом.

У мене не має електрошокера, ви подивіться у інтернеті, що таке електрошокер і які від нього лишаються сліди! А на тих фотографіях, люди порадили мені подивитись - шокер не залишає такі сліди, як на тих фотографіях. Я звернусь до суду, за те, що виставили неправдиву інформацію і нехай розбираються з нею. Я не збираюсь пояснювати усім людям хто що думає, - говорить таксистка Анжела Роженчук.

На чиєму боці правда, намагаються з'ясувати і поліцейські. Відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень.

Лкарі медзакладу діагностували у 37-річної жінки множинні забої, осаднення у ділянці обличчя та шиї, грудної клітки, обох плечей, правого передпліччя. Водієм таксі була 42-річна рівнянка, яка наразі надає пояснення поліцейським, - каже речниця ГУНП на Рівне нщині Марія Юстицька.

Санкція даної статті, для винуватця цього інциденту, передбачає штраф або виправні роботи. Щоправда слідчі призначили судово-медичну експертизу, за результатами якої буде визначена ступінь тяжкості тілесних ушкоджень. І тоді, ймовірно, статтю можуть перекваліфікувати.
 

Читайте ще: водійка таксі у Рівному побила пасажирку?

 Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber