Більшість спортсменів літом відпочивають, але не бійці Рівненської обласної Федерації кйокушінкаі карате Унія України.

Більшість каратистів не припиняє тренувальний процес. Нині вже триває період підготовки на жовтневий Чемпіонат України, який приматиме Рівне . Також проходить і відбір на дитячий Чемпіонат Світу. Ці змагання заплановано на листопад в Німеччині.

Приємно бачити те, що не тільки діти, але й дорослі дуже інтенсивно працюють над собою. Хочу відмітити семпаїв Наталію Лелях, Олександра Данилюка та Євгена Єфіменка. Вони не тільки проводять тренування, але й самі регулярно займаються в доджо. Взимку на міжнародному таборі в Івано-Франківську у них запланований дан-тест на чорний пояс, - прокоментував віце-президент Національної Федерації кйокушінкаі карате Унія України Євгеній Вєтров.

Кожне літнє тренування у спортсменів включає пробіжку від 3-6 км, тренування з перекладиною та брусами, тренування по ката на подвір’ї, відпрацювання ударної техніки.

Читайте також: рівнянка виборола путівку на Олімпійські ігри у Токіо

Варто відмітити і семпая Олександра Леошика. Він після складного перелому руки продовжив вести всі тренування. Після відновлення приступить тренер і до особистих тренувань.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber