Через буревій на Поліссі, без даху лишились деякі школи. А саме Миляцький НВК, що у Дубровицькому районі. Вітер повністю позривав покрівлю. Лише дивом ніхто не постраждав, кажуть освітяни. Врятувало те, що нині літні канікули, тому ні дітей, ні вчителів у школі не було. Подібна ситуація ще у 8-ми закладах освіти Зарічненського району.

Буря зачипила дах Зарічненської школи. Наші чоловіки самотужки поремонтували трохи, відремонтували.

У школі навчається майже 500 учнів. Добре, що зараз літні канікули і у будівлі під час буревію ні дітей, ні вчителів не було, розповідає директор Зарічненської школи Любов Стрілкова.

Ураган тривав десять - п'ятнадцять хвилин. Не оминула біда і нашу школу. Ми робили ремонт три роки тому але покрівлю не міняли, і в результаті вона не витримала.

Страшний буревій пошкодив 12 закладів освіти, з них 2 садочки в області. Негода зняла покрівлі, повалила паркани та дерева. Зокрема руйнацій зазнали 8 закладів освіти у Зарічненському районі.

На території району розташовано двадцять три навчальних заклади. У Зарічному три. Найбільше постраждала Зарічненська школа, від стихії лиха, - розповів начальник відділу освіти Павло Мельник.

Загалом в районі вагомо постраждали також Бутівська та Неньковецька школи. Місцеве керівництво обіцяє до 1 вересня всі роботи по відновленню навчальних закладів - закінчити.  

До теми: які наслідки страшної негоди у Зарічненському районі? (ВІДЕО)

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber