Як заробити, перебуваючи у декреті? Все просто. Варто створити власну сторінку у соціальній мережі. Саме так зробила мама двох донечок, актриса за спеціальністю - рівнянка Юлія. Сталось все випадково. Жінка зацікавила своїми розповідями інших молодих мам і стала для них взірцем.

Гарна локація та телефон у руках. Мама двох донечок Юлія перед початком зйомки зафільмовує у сторіз соцмережі відео зі своїми красунями. Для дівчаток камера звичне діло, вони вже до неї звикли і у майбутньому хочуть стати блогерами як мама.

Раніше коли бачили камеру то починали себе якось не природньо вести. Але це вже для них буденно. Навіть буває, що Аделінка щось намалює, і вже несе мені каже, мамо закинь в інстаграм. Вже звикла. Вони легко йдуть на контакт, легко спілкуються з людьми, вливаються в нове серидовище. Ми в садочок не ходимо, я постійно з ними. І мені кажуть так не можна. Але в нас з цим жодних проблем немає.

А блогером Юлія стала випадково. За словами дівчини, її контент почав приваблювати саме молодих матусь. Вони почали писати в особисті повідомлення, радитись і так поступово аудиторія сторінки Юлії почала збільшуватися.

Їм завжди цікаво чим я лікую діток, де речі купую. Мамська аудиторія і цікавлять такі суто мамські питання. Так як я вчилася на театральній кафедрі. Але пішла у декрет себе не могла реалізувати. Далі почала вести інстаграм робити цікаві фото. Писати тексти це теж дуже важливо.

Відтак ведення інстаграму у декреті, стало також майданчиком для заробітку, каже Юлія.

Спочатку було дивно коли хтось казав ти ж блогер. Коли ми почали виходити у громадські місця то всіх впізнавали саме дітей. В розважальних центрах давали якісь сертифікати чи запрошення на різні події.

Наразі блогер - це досить непогана перспектива, та реалізація, каже Юлія. Головне розуміти, що навіть у декреті можна себе реалізувати і заробити.  

Дивіться такожу Рівному особливих дітей навчатимуть карате і плавати (ВІДЕО)

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber