Внаслідок буревію на Зарічненщині та Дубровиччині пошкоджені соціальні об’єкти та житлові будинки, десятки населених пунктів залишилися без електропостачання.

За словами голови Зарічненської райдержадміністрації, внаслідок сильного буревію були пошкоджені дахи соціальних об’єктів у районі. Постраждали й житлові будинки, спортзала в райцентрі. Втім найбільша проблема – це те, що населені пункти району залишилися без світла через пошкодження ліній електропостачання.

Голова Дубровицької РДА розповів, що від негоди без світла залишилися більше 20 населених пунктів. Значних пошкоджень зазнав навчально-виховний заклад у Милячах. У ньому повністю знесло дах. Постраждали й будинок культури, житлові будинки.

Читайте також: Жителі Зарічного потерпають від негоди (ФОТО)

За словами менеджерки із зв’язків з громадськістю ПрАТ "Рівне обленерго" Алли Ліхачової, сьогодні фахівці відновлюють електропостачання, водночас залучаються додаткові аварійні бригади:

"Буревій завдав чималої шкоди електромережам. Станом на ранок 2 липня відомо про знеструмлення 51 населеного пункту. Сильний вітер поламав дерева, чим спричинив численні обриви електромереж"

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА. 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber