Понеділок: 13.12.10 Мертвого чоловіка знайшли на колії На залізничному перегоні Здолбунів — Озеряни біля села Ульбарів Дубенського району машиніст потягу знайшов на колії тіло людини. Це був дорослий чоловік. Його особу встановила слідчо-оперативна група, яка приїхала на місце події. Вівторок: 14.12.10 У пожежі на Рівне нщині загинули мати та син Трагедія сталась у селі Пустомити Гощанського району - тут вогонь спалахнув у дерев’яному житловому будинку. Всередині знаходилось 4-ро людей.

Середа: 15.12.10 У Рівному „накрили” підпільний гральний клуб Він працював в одному з торгово-розважальних центрів. Зробили це в ході спільної операції працівники податкової міліції та державної служби по боротьбі з економічними злочинами.

Четвер: 16.12.10 Міський голова Радивилова збив велосипедиста Про це повідомляє прес-служба обласного управління ДАІ. Ця дорожньо-транспортна пригода сталась вночі на автодорозі Київ – Чоп за 5 кілометрів від Радивилова. Микола Карапетян, керуючи автомобілем „Тойота - Кемрі”, повертався з Києва додому.

П'ятниця: 17.12.10 У Рівному пограбували відділення „Приватбанку” У Рівному – черговий розбійний напад на банківську установу, уже другий за останній місяць. Цього разу двоє невідомих у масках пограбували відділення „Приватбанку” в самому центрі міста - на розі вулиць Сагайдачного та Шевченка поблизу продуктового ринку.