Черговий розбійний напад на Рівненщині. У Радивилівському районі двоє невідомих у масках напали на працівників фірми "РІВНЕ-ПІВНІЧ-ЦЕНТР", які розвозили по селам товар. Напад стався в селі Пляшева поблизу магазину „Все для дому”.

Зловмисники при собі мали пістолет на гумових кулях – вони кілька разів вистрелили у водія фірми, 39-річного Сергія та поранили його в обидва стегна. В цей час експедитор, 23-річний Андрій, з виручкою у 5 тисяч гривень забіг у магазин і сховався від нападників. Після цього зловмисники втекли.

Потерпілих госпіталізували до лікарні – у водія, в якого стріляли, медики виявили закриту черепно-мозкову травму, забійні рани голови та вогнепальні поранення обох стегон. Його напарнику пощастило більше – травми Андрія виявились несерйозними тож після надання медичної допомоги його відпустили додому. З місця нападу оперативники вилучили 3 стріляні гільзи калібру 9 міліметрів. Пошуки грабіжників поки безрезультатні.

В обласному управлінні міліції цей розбійний напад поки ніяк не коментують. Нагадаємо, що півтора тижня тому за схожих обставин у Рівному на вулиці Фабричній пограбували магазин „Юлія”. Тоді також двоє зловмисників і також у масках увірвались в продуктову крамницю і пострілами з пістолета змусили продавчиню віддати всі гроші, що були в касі – загалом, близько тисячі гривень. Розкрити цей злочин працівникам міліції поки не вдалося.